Meistä

Henkilöstörahastopalvelut Oy:n #Herasto toimiala on henkilöstörahastojen edunvalvonta, hallinnointipalvelut, henkilöstörahastojen varainhoidon- ja sijoitustoiminnan konsultointi, sekä muut kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut. Ammattitaitoinen henkilöstö ja tarkoituksenmukaiset työvälineet takaavat nopean ja virheettömän palvelun asiakkaille niin  koti- kuin ulkomaillakin. Yhtiö on Suomalaisen työn Liiton jäsen ja Avainlipputunnuksen haltija.

Omistajarahastot:
Elisa Oyj:n henkilöstörahasto hr.
Finnairin henkilöstörahasto hr.
Lahti Energia -konsernin henkilöstörahasto hr
OP-Henkilöstörahasto hr.
LähiTapiola-ryhmän henkilöstörahasto hr.

Toiminta-ajatus
Herasto on Suomen ainoa varainhoitajista riippumaton yhtiö, jonka toiminta perustuu henkilöstörahastojen tarpeisiin tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia rahastojen toimintaan liittyviä palveluja. Riippumattomuus mahdollistaa laajan kumppaniverkoston, ja rahastoille parhaat varainhoitajat, sekä organisaatioille neuvontapalvelut palkitsemisesta ja varainhoidosta.

Herasto kehitti Suomessa ensimmäisenä sähköisen jäsenpalvelun, joka toimii selaimella ja palvelee jäseniä nopeasti ja turvallisesti. Herasto on tarjonnut sähköistä jäsenpalvelua jo vuodesta 2002, ja digitalisoinut palvelunsa LEAN-periaatteiden mukaan jo ennen kyseisten termien popularisaatiota.

Henkilöstörahastot omistavat Henkilöstörahastopalvelut Oy:n ja päättävät palveluhinnoista itse. Näin hinnat ovat rahastoille markkinoiden alhaisimmat.

Arvot
Yhtiön toiminta pohjautuu omistajina ja asiakkaina olevien henkilöstörahastojen palvelemiseen ilman voiton maksimoinnin tavoittelua ns. omakustannushinnoitteluna. Omistajille ei jaeta osinkoja.

Henkilöstörahastoilla on halutessaan mahdollisuus tulla omistajiksi yhtiöön tai olla vain asiakasrahastona. Palvelut ja hintaperuste ovat samat.

Toiminta perustuu keskinäiseen luottamukseen siitä, että asiakas ja Herasto ovat samassa veneessä, kuten työntekijä ja työnantaja.

Teemme kerran, ja teemme kerralla oikein. Olemme herastojen paras kaveri.

Suomalainen työ on palkitsemisen arvoista.

Mitä on henkiöstörahastojen hallinnointi?

Operatiivisesti olemme tilitoimiston ja kerran vuodessa rahaa antavan pankin hybridi. Näihin asioihin liittyy päivittäinen tekemisemme.